Vuelta a España niende etape: Young Pogacar er meget lovende
02 Sep

Vuelta a España niende etape: Young Pogacar er meget lovende

Den 1. september 2019 sluttede den niende etape i Vuelta a España. Lopez (ASTANA) tog føringen i avanceret angreb, men tabte tid med Higuita (EF Education First) i kraftigt regn. Pogacar UAE kørte alene i 3 km. Quintana (Movistar Team) trin nummer to, tag på den røde Billigt Cykeltøj.

Den samlede længde på dette trin i Andorra er kun 94,4 kilometer, kilometertal er kortere, og starttidspunktet for konkurrencen er senere end normalt, så publikum kan begynde at se hele spillet fra starten af ​​konkurrencen. Efter starten af ​​løbet begyndte jeg at klatre op ad skråningen på æresstadiet og forudsagde også vanskeligheden ved den niende etape.

2,5 km før slutningen af ​​løbet fra starten af ​​angrebet bag Quintana førte hurtigt spillet. Lopez, der var påvirket af styrtet, havde en faldende fysisk tilstand og blev taget af Roglic. Til sidst vandt Pogacar, der kun er 20 år gammel, mesterskabet! Quintana blev nummer to bag 23 sekunder. Roglic og Valverd blev delt i tre eller fire etaper. Quintana kom på toppen af ​​den samlede scoreliste, satte den røde Vuelta a España Cykeltrøje på, og de andre trøjer ændrede sig ikke.

Populære produkter