Tour of Poland S3
08 Aug

Tour of Poland S3

I den tredje fase af Tour of Poland vandt Richard Karapas, iført en Ineos Billigt Cykeltøj, efter en lang klatrefase sejren og klatrede med succes til toppen af ​​den samlede resultatliste. Det er værd at nævne, at dette er Karapas første sejr efter at have flyttet til Ineos-holdet. Diego Ulich i Emirates i UAE Team Emirates Cykeltrøje og Rudy Moral (UNITA-FDJ) rangeres som anden og tredje. navn. Efter dette trin blev den samlede resultatliste blandet kraftigt. Karapas var 4 sekunder foran Ulich og placerede først, og Camille Mavetsky (CCC) blev nummer tre.

Læs mere

Klassisk rød hvid blå
05 Jul

Klassisk rød hvid blå

Ben Swift blev født den 5. november 1987 i Rotherham, England. Han vejer 69 kg og er 179 cm høj. Han har været i Sky Team siden 2010. Sprintkøreren har evnen til klassisk løb, bjergbestigning og tidsforsøg og har ikke styrken som GC-føreren. Der er så få fremragende resultater. I 2011 var der to mestre i turneringen i Australien, hvoraf den sjette etape var tredjepladsen i den 13. Macau-turnering. Den tredje af det 105. Milan Sanre i 2014, det 5. af verdensmesterskabet i Bergen den 24. september 2017, og den britiske Standards-teamkammerat "Standard Ian" i det britiske nationale mesterskab, der blev afholdt i Norwich den 30. juni, 2019 Tag de to bedste.

Læs mere

Kan ikke Bernal tage til Tour de France?
03 Jun

Kan ikke Bernal tage til Tour de France?

Egan Benal, Nairo Quintana, Rigueto Ulan og andre chauffører, der bærer Columbia Billigt Cykeltøj, har haft hovedpine for nylig. Efter udbruddet af den nye kroneepidemi indførte Colombia et internationalt flyforbud, og alle internationale passagerflyvninger blev jordet indtil 31. august. Det betyder også, at disse store navne chauffører skal få særlig tilladelse fra regeringen til at deltage i Tour de France.

Læs mere

UCI-embedsmand annoncerer ny kalender
22 May

UCI-embedsmand annoncerer ny kalender

UCI (International Bicycle Federation) annoncerede den seneste World Tour-kalender på eftermiddagen den 5. maj. Fans, der køber Billigt Cykeltøj I henhold til denne kalender, vil den 1. august hvide vej i Italien være det første World Tour-spil i 2020, og den meget ansete Tour de France er 29. august-20. september. I den nye World Tour-kalender kan vi se, at lederen inden for konkurrenceområdet-Tour de France vil være det første store ringløb, der afholdes fra 29. august til 20. september; Dag ~ 25; Huanxi 20. oktober ~ 8. november (forkortet til 18 dage, overlappende med Huanyi i cirka en uge). En sådan "overfyldt" kalender vil uden tvivl medføre store udfordringer for chauffører og hold.

Læs mere

2020 Central Italien forsinket, CAPE EPIC annulleret
24 Mar

2020 Central Italien forsinket, CAPE EPIC annulleret

Sidste uge, der var påvirket af den fortsatte epidemi af ny kronebetændelse, blev mange tunge internationale cykelbegivenheder tvunget til at blive annulleret og justeret. En af verdens tre største cykelbegivenheder, det italienske sportsfirma, RCS Sports, meddelte for nylig, at på grund af udbredelsen af ​​det nye coronavirus globalt vil det italiensk-italienske løb blive udsat. Den specifikke startdato forventes. Blandt dem annoncerede RCS Sports forlængelsen af ​​Mellem Italien i 2020, den specifikke startdato forventes, og den sydafrikanske CAPE EPIC annoncerede annulleringen dagen før starten.

Læs mere

En falsk alarm?
12 Mar

En falsk alarm?

Efter den femte etape i UAE-runden den 27. februar sluttede UAE-runden tidligt, fordi to italienske medarbejdere blev diagnosticeret med ny koronar lungebetændelse (COVID-19). Dette er verdens første verdensomspændende verdensomspændende turné, der blev stoppet presserende for nyt Kl. 01.29 den 28. lokale tid udsendte Abu Dhabi Sports Authority en meddelelse om, at to italienske medarbejdere var positive til opdagelsen af ​​det nye coronavirus. Kl. 3 den 28. annoncerede organisationskomitéen annullering af de resterende faser.

Læs mere

En holdsejr! Lokalt hold benyttede endelig muligheden for at vinde en sejr hjemme
28 Feb

En holdsejr! Lokalt hold benyttede endelig muligheden for at vinde en sejr hjemme

Den 27. februar sluttede den femte etape i runde af De Forenede Arabiske Emirater. Pogach, iført et UAE-hold Billigt Cykeltøj, knuste Luchenko foran Jeb Hafitt's topmøde og slå Adam Yates. Para mester! Adam Yates låser mesterskabet i forkant!

Læs mere

2020UAE Tour-forhåndsvisning
21 Feb

2020UAE Tour-forhåndsvisning

Den kommende UAE-turnering (23.-29. Februar), som den eneste verdensmestring i Mellemøsten, tiltrækker naturligvis utallige topkørere fra hele verden. Og dens forskellige trin og terræn giver muligheder for alle typer chauffører til at opnå gode resultater.

Læs mere

Mave urolig Julian Alaphilippe beklager at have opgivet San Juan
03 Feb

Mave urolig Julian Alaphilippe beklager at have opgivet San Juan

Julian Alaphilippe blev tvunget til at opgive sin første kamp i året, Tour de San Juan, på grund af sygdom. Sidste år havde han en Deceuninck-QuickStep Billigt Cykeltøj og vandt to enkeltstop i spillet, hvor han til sidst blev nummer to i GC. Før tredje fase trak han sig ud af spillet på grund af maveproblemer. Han havde tidligere vundet i denne fase ITT.

Læs mere

300 kilometer på 8 timer
22 Dec

300 kilometer på 8 timer

Som vinder af sidste års Tour of France mesterskab Billigt Cykeltøj blev Geraint Thomas's sæson uden for 2018 forstyrret af kommercielle aktiviteter, og tiden til træning er blevet reduceret kraftigt. Endnu et år uden for sæsonen er Geraint Thomas fuldt ud forpligtet til at træne til næste års "mesterslag".

Læs mere

Viser 1 til 10 af 75 (8 Sider)
Populære produkter