Tidsplan, live udsendelse, lineup
08 Oct

Tidsplan, live udsendelse, lineup

Det fulde navn på Tour de France er Tour de France. 2020 er dets 107., et af de tre store løb. De to andre er Tour de France og Tour de France. Tour de France blev grundlagt i 1903 af Henri Desgrange, som på det tidspunkt var redaktør for "L'Auto". Tour de France er muligvis ikke den foretrukne begivenhed for cykelkritikere. Denne ære tilhører Tour de France med hensyn til tilskuere, men den tiltrækker utvivlsomt en bredere vifte af sportsfans. Selvom du ikke er en cykelfan, der køber Billigt Cykeltøj, kender mange mennesker Tour de France. Som en af ​​verdens største årlige sportsbegivenheder er antallet af tilskuere i Tour de France endda tæt på OL eller verdensmesterskabet.

Ligesom andre sportsbegivenheder rundt om i verden er Tour de France 2020 også påvirket af den nye kronepidemi, som blev ændret fra juli til slutningen af ​​august i tidligere år. Årets ring afgår i Nice den 29. august 2020. Den samlede distance for hele løbet er 3470 kilometer. Startende fra Nice i Côte d'Azur-regionen, efter to etaper, vil den anden etape "forstørre bevægelsen", klatre næsten 3.700 meter over havets overflade, efterfulgt af Osirs-Melette-bjerget (Orcieres-Merlette) og Aigoual (Mont Aigoual) etape fem og seks, helt til Pyrenæerne.

Som alle World Tour-begivenheder havde alle de 19 bedste World Tour-hold Tour de France Tour de France Cykeltrøje. Derudover tildelte ASO også wild card-kvoter til tre interkontinentale professionelle hold, herunder Akaia Motorsports, Key Capital Motorsports og Total Direct Energy Motorsports.

Populære produkter