Sagan kommer muligvis til Kuaibu i den nye sæson
10 Apr

Sagan kommer muligvis til Kuaibu i den nye sæson

Ifølge rapporter vil Peter Sagan ikke forny sin kontrakt med Bora-holdet eller deltage i quick step-holdet i den nye sæson for at bære Quick-Step Billigt Cykeltøj. Kontrakten mellem Sagan og Bora udløber ved udgangen af ​​dette år. Ifølge den nuværende situation er udsigterne til fornyelse af kontrakten ikke optimistiske, især når holdlederen offentligt har udtalt, at holdet ikke har en stærk plan om at forny kontrakten.

Ifølge en tidligere rapport har den 31-årige Sagan en årlig indkomst på ca. 5 millioner euro. Ifølge rapporter blev Sagans forslag om at flytte til Quickstep fremsat af Giovanni Lombardi, den slovakiske økonomiske mand i Quickstep. Ejeren af ​​Quick Step-teamet arbejder i øjeblikket hårdt på at rejse sponsorering til holdet i 2022 sæsonen og forhandler i øjeblikket med potentielle sponsorer.

Og Sagan vil også stå over for et stort problem, når han tager sin Bora-Hansgrohe Cykeltrøje af og overfører. Om han vil tage halvdelen af ​​holdet og forlade med ham. Det er ikke klart, hvor mange chauffører og job Sagan vil bringe til et andet hold i år. personale.

Comments
Write Comment
Populære produkter