Regnbue efter regnen! Den første verdensmester i Danmarks historie
06 Oct

Regnbue efter regnen! Den første verdensmester i Danmarks historie

Yorkshire lokal tid den 29. september, finalen af ​​verdensmesterskabet i 2019 - mænds elitegruppe i motorvejsgruppen blev gennemført i kraftigt regn, den generelle vanskelighed ved spillet var enorm, og endelig den danske Billigt Cykeltøj 23-årige chauffør Mads Pedersen nåede slutningen og blev ny verdensmester. Dette er også den første verdensmester i Danmarks historie.

Jeg tror, ​​mange mennesker gætte på begyndelsen, men gætte ikke på resultatet eller to gange. På de sidste 33 kilometer af spillet begyndte den afgørende kamp officielt, Vanterpool angreb! Efter angrebet åbnede Vanterpool hurtigt afstanden, og ingen undtagen Trentin kunne reagere! Men på få minutter er kampen afsluttet. Efter næsten seks timers kampe har hovedgruppen ikke været i stand til at jage Vanterpool. Fordelen ved breakout-gruppen vokser, og verdensmesteren vil blive produceret blandt de fem personer.

Ligesom verden troede, at Vanterpool skulle blive verdensmester ... eksploderede Vanterpool pludselig. Historien kom til en pludselig ende i højdepunktet. Selvom Trentin havde en absolut sprinthastighed, mistede han for meget i spillet og lykkedes ikke at sprint. Pedersen vandt UCI World Champion Cykeltrøje.

Populære produkter