Kongens tilbagevenden!
10 Nov

Kongens tilbagevenden!

I SuperPrestige Cyclocross (Ruddervoorde Station) konkurrence, der blev afholdt den 3. november, vandt den tilbagevendende verdensmester Mathieu van der Poel.

Efter afslutningen af ​​verdensmesterskabet i slutningen af ​​september besluttede Mathieu van der Poel at forkorte kampplanen for den nye sæson Cyclocross. Sidste weekend, efter en meget kort og lang pause, vendte han officielt tilbage til den nye sæson Cyclocross.

Sidste sæson vandt Mathieu van der Poel 31 kampe i 32 Cyclocross-kampe. I 2019 var det en lang sæson for Mathieu van der Poel, og det var uundgåeligt, at hollænderne i tredjelinjeslaget ikke tog verdensmesterskabet på vejen. Fans, der køber Billigt Cykeltøj, føler generelt, at Mathieu van der Poel muligvis har brug for et eller to spil for at justere staten, men Mathieu van der Poel vinder spillet til sidst med sin laveste nøgle, mest almindelige og almindelige metode - enkelt flyvning. Derudover forstår det, at Mathieu van der Poel iført Vuelta a España Cykeltrøje starter sin Grand Tour-debut i Vuelta A Espana næste år. Bliv hængende!

Populære produkter