Klassisk rød hvid blå
05 Jul

Klassisk rød hvid blå

Ben Swift blev født den 5. november 1987 i Rotherham, England. Han vejer 69 kg og er 179 cm høj. Han har været i Sky Team siden 2010. Sprintkøreren har evnen til klassisk løb, bjergbestigning og tidsforsøg og har ikke styrken som GC-føreren.

Der er så få fremragende resultater. I 2011 var der to mestre i turneringen i Australien, hvoraf den sjette etape var tredjepladsen i den 13. Macau-turnering. Den tredje af det 105. Milan Sanre i 2014, det 5. af verdensmesterskabet i Bergen den 24. september 2017, og den britiske Standards-teamkammerat "Standard Ian" i det britiske nationale mesterskab, der blev afholdt i Norwich den 30. juni, 2019 Tag de to bedste.

Farven på denne Billigt Cykeltøj er stadig relativt enkel, rød, hvid, blå, hvid som den vigtigste baggrundsfarve, den udskrevne skrifttype på højre bryst er så klar som nogensinde, der er flere åbninger i armhulene og det normale design. Ryggenes detaljer kan ses ganske tydeligt. Baglommeredesign, enkelt og solidt udførelse, den reflekterende strimmel i bunden, etiketten, der kan rives af, så snart den er slidt, manchetdetaljerne, langærmet design, tynd og let uden binding, manchetstofdetaljer I lighed med den nye Free Aero 6.0, som det nationale mesterskab Team Sunweb Cykeltrøje, er farven på denne kjole stadig god. Skorpion-logoet blev flyttet til bagsiden af ​​venstre ærme, hvilket er mere unikt. I skarp kontrast til det kedelige farveskema for de mere almindelige Ineos-uniformer.

Populære produkter