Kan ikke Bernal tage til Tour de France?
03 Jun

Kan ikke Bernal tage til Tour de France?

Egan Benal, Nairo Quintana, Rigueto Ulan og andre chauffører, der bærer Columbia Billigt Cykeltøj, har haft hovedpine for nylig. Efter udbruddet af den nye kroneepidemi indførte Colombia et internationalt flyforbud, og alle internationale passagerflyvninger blev jordet indtil 31. august. Det betyder også, at disse store navne chauffører skal få særlig tilladelse fra regeringen til at deltage i Tour de France.

Tour de France i 2020 starter i Nice den 29. august, og andre World Tour-begivenheder starter efter hinanden den 1. august. Giuseppe Acquadro, en velkendt agent med mange colombianske chauffører, udtrykte bekymring over flyforbudet, men han har også udtrykte, at han er optimistisk med hensyn til chaufførernes særlige tilladelse til at rejse til Europa. Måske de colombianske chauffører Du kan tage en privat jet sammen.

Ineos har været opmærksom på dette problem og arbejder hårdt for at sikre, at Bernal og andre chauffører på holdet kan starte fra Sydamerika og deltage i Tour de France og andre europæiske konkurrencer. I 2019 blev Benal den første colombianske chauffør, der vandt et Tour de France mesterskab Tour de France og blev landets nationale helt. For nylig sagde han i et interview, at han håber at kunne fungere som general i dette års Tour de France.

Populære produkter