Jeg vil hellere ride West Rim tre gange i træk end at blive på ICU en dag!
26 Dec

Jeg vil hellere ride West Rim tre gange i træk end at blive på ICU en dag!

Efter styrtet i Polen i august sidste år blev Jacobson, der vendte tilbage til sit cykelsæde, interviewet af vestlige medier for nylig. Den unge sprinter blev desværre presset på autostolen i den første etape af Tour of Poland af Grune Wismar iført et Jumbo Wismar-hold Billigt Cykeltøj og blev alvorligt såret. Først og fremmest opstod Jacobsons nedbrud i løbet af løbet. På det tidspunkt sprang chaufførerne hurtigt på den sidste nedadgående del af etappen. Grüneweichens store bevægelser, gelænder under de lovmæssige krav og sprinthastigheder på op til 80 km / t var de vigtigste faktorer, der forårsagede ulykken.

Efter at være blevet taget hånd om af sin kæreste i to måneder efter hjemkomsten, begyndte den unge chauffør endelig at cykle igen i november. Jacobson selv ønskede at vende tilbage til spillet, men først måtte han komme sig helt efter fysiske og mentale skader. Jacobson sagde også, at kun når han er i et hårdt spil igen, kan han vide, om han er psykologisk klar til at sprinte igen.

En af de vigtige faktorer, der førte til ulykken, var at Grüneweichen, som bar Jumbo Wismar-holdet LottoNL-Jumbo Cykeltrøje, blev suspenderet i 9 måneder efter kampen. Da han blev spurgt om hans opfattelse af Grüneweigen, sagde det, hvad Sen sagde. "Der er én ting at sige, ja, jeg er ikke den slags person, der kan være tolerant over for at sige 'jeg bebrejder ham ikke', men jeg føler mig mere af en slags trist følelse. Jeg har ondt af mig selv for ham for os Teamet er også. "

Populære produkter