I en sprint vandt Sagan!
04 May

I en sprint vandt Sagan!

Den 28. april afholdt 74. Tour of Romanti den første etape af løbet. Peter Sagan, iført Bora-holdet Billigt Cykeltøj, besejrede snævert Sonny Colbrelli i den sidste gruppesprint og vandt dagens mesterskab. Rohan Dennis fortsætter med at have den overordnede blytrøje. Dette er første gang Sagan vendte tilbage til Tour de Romandie og vandt efter 11 år - sidste gang var i 2010, da Sagan lige blev professionel chauffør.

Selvom slutningen af ​​etappen var en stor holdsprint, var spillet ikke let - der var en stigning på 2.200 meter i løbet af 168 kilometer ledsaget af regn og de sidste 20 kilometer til modvind på Martigny Road. Hver chauffør har svært ved det.

Da Corbrelli begyndte at skynde, fastgjorde Sagan det hurtigt. Så flyttede Sagan lige til midten af ​​sporet på et passende tidspunkt og startede sin sprint. Peter Sagan, iført et Bora-team Bora-Hansgrohe Cykeltrøje, formåede også at opretholde den høje hastighed. Ved målstregen besejrede han Corbrelli med en smal margin og vandt scenemesterskabet. Dette var også Sagans anden sejr i sæsonen; Corbrelli blev besejret og blev desværre baggrundsbestyrelsen. 2. pladsen på etappen blev vundet af Patrick Bevin (Israel Innovative National Team).

Populære produkter