Hvem har ansvaret for Tour de France?
02 Dec

Hvem har ansvaret for Tour de France?

I 2020 dræber den 21-årige Pogacha Rogridge i en personlig tidsprøve og vinder Tour de France for første gang i sin første deltagelse. Hvis man kun ser på den 20. etape, kan denne tilbageførsel være lidt uventet, men fra forudsigelserne før spillet til rekorden i de seneste år er Bogachas sejr bestemt ikke en ked af det. Næste år forventes det, at den uovervindelige Rogridge og hans Jumbo-hold stadig vil være de største favoritter i Tour de France, men der er ikke meget tid tilbage til Rogridge.

Den nye æra er ankommet. Bernard og Bogacha i UAE Billigt Cykeltøj har vundet Tour de France mesterskabet i de sidste to år, og den anden er yngre end dem og kan være et mere magtfuldt geni. Fenepoel er også kommet sig efter skade. Det er underforstået, at Effenepoel næste år primært vil fokusere på de Olympiske lege, og Tour de France er ikke tyngdepunktet, men hans første turné i Frankrig bør ikke være for langt væk. Hvem kan gætte, hvem der vinder Tour de France inden da? Tre Det er også fuld af forventninger om, at hvem der kan sætte endnu en fantastisk rekord blandt de unge spillere.

Fra perspektivet af personlig styrke alene er Bogacha iført en UAE UAE Team Emirates Cykeltrøje faktisk meget stærk og har ingen åbenlyse svagheder, men Tour de France kræver mere end personlig styrke. Vejcykler er trods alt en holdaktivitet. Styrken i Emirates-holdets lineup Det vil afgøre, om Bogacha kan vinde flere Tour de France-titler. Så hvem i dit sind vil være den fremtidige Tour de France-hegemon?

Populære produkter