En falsk alarm?
12 Mar

En falsk alarm?

Efter den femte etape i UAE-runden den 27. februar sluttede UAE-runden tidligt, fordi to italienske medarbejdere blev diagnosticeret med ny koronar lungebetændelse (COVID-19). Dette er verdens første verdensomspændende verdensomspændende turné, der blev stoppet presserende for nyt Kl. 01.29 den 28. lokale tid udsendte Abu Dhabi Sports Authority en meddelelse om, at to italienske medarbejdere var positive til opdagelsen af ​​det nye coronavirus. Kl. 3 den 28. annoncerede organisationskomitéen annullering af de resterende faser.

På grund af annullering af de resterende etaper sendte arrangøren et brev, der bekræftede, at resultaterne af den nuværende etape i UAE's femte runde er endelige. Adam Yates, iført Mitchelton-SCOTT Billigt Cykeltøj, blev UAE-mesterskabet i 2020.

Abu Dhabis sundhedsafdeling sagde, at 140 chauffører fra 20 hold startede deres Mitchelton-Scott Cykeltrøje, og teammedlemmer og journalister var i fare for infektion. Samme dag blev det annonceret, at alle chauffører, personale og journalister ville være underlagt karantæneovervågning. 28. Alle blev i karantæne på deres respektive hoteller, og adgang til hotellet var forbudt. Måltider, som personalet kræver, leveres af hotellet.

Populære produkter