300 kilometer på 8 timer
22 Dec

300 kilometer på 8 timer

Som vinder af sidste års Tour of France mesterskab Billigt Cykeltøj blev Geraint Thomas's sæson uden for 2018 forstyrret af kommercielle aktiviteter, og tiden til træning er blevet reduceret kraftigt. Endnu et år uden for sæsonen er Geraint Thomas fuldt ud forpligtet til at træne til næste års "mesterslag".

Som vinder af BBCs 2019 Figurfigur for 2019 deltog Geraint Thomas ikke engang i prisceremonien, men valgte at ride i en træningslejr, som viser hans beslutsomhed. For nylig uploadede Geraint Thomas et foto af stopur-dataene på sin personlige sociale platform. Billedet viser, at han kørte i alt 309,4 kilometer på 8 timer og 35 minutter med en gennemsnitlig hastighed på 36 kilometer i timen.

Team INEOS's holdopstilling i 2020 vil omfatte fire Grand Tour-mestre, og det næste års hold vil være ekstremt konkurrencedygtig. Geraint Thomas mål næste år er Giro d'Italia, og han sagde, at Giro d'Italia mesterskabet Giro d`Italia Cykeltrøje var "motivationen for at få ham op fra sengen om morgenen". Men han sagde også, at en beslutning om, hvem der skal spille hvilket spil næste år, vil blive truffet på en træningslejr i december.

Populære produkter