2020 Central West S12 Hukasi enkeltstation
05 Nov

2020 Central West S12 Hukasi enkeltstation

På den 12. etape af 2020 Tour of Spain den 1. november angreb Hugh Carthy (Education First Team) 1200 meter fra bjergets øverste ende og besejrede Enric Mas (Mobile Star Team) og Vlasov (Aleksandr Vlasov, Astana Team), vandt scenemesterskabet; dette er også Hukasis første personlige sejr i Grand Tour.

Den 12. etape af Tour of Spain 2020 (kaldet Tour of Spain) starter fra Pola de Laviana til Alto de l'Angliru. Kurset er kun 109,4 kilometer, men "rædslen" klatrer på Angliru-bjerget er velkendt - —Særligt de sidste par kilometer kan det siges at være "klatrende" niveau. Derfor forudsiger forudsigelser før kampen generelt, at dette er et stadium, hvor den samlede resultatliste sandsynligvis åbner et stort hul.

Med hensyn til de samlede resultater er Karapas (Richard Carapaz, Ineos), der har bidt Roglič (Primož Roglič, Jumbo Wismar) de sidste to dage, og de tre af Maas og Varasov. placere på scenen Rogridge, iført en førende rød Billigt Cykeltøj, var bag de tre af dem for at krydse linjen med 10 sekunder, hvilket fik Karapas til at vende tilbage til den samlede score. Første plads på listen og genvinde lederens røde Vuelta a España Cykeltrøje.

Populære produkter