2020 Central Italien forsinket, CAPE EPIC annulleret
24 Mar

2020 Central Italien forsinket, CAPE EPIC annulleret

Sidste uge, der var påvirket af den fortsatte epidemi af ny kronebetændelse, blev mange tunge internationale cykelbegivenheder tvunget til at blive annulleret og justeret. En af verdens tre største cykelbegivenheder, det italienske sportsfirma, RCS Sports, meddelte for nylig, at på grund af udbredelsen af ​​det nye coronavirus globalt vil det italiensk-italienske løb blive udsat. Den specifikke startdato forventes. Blandt dem annoncerede RCS Sports forlængelsen af ​​Mellem Italien i 2020, den specifikke startdato forventes, og den sydafrikanske CAPE EPIC annoncerede annulleringen dagen før starten.

Gazprom meddelte på sin Ins, at chaufføren Dimitri Strahov, iført Gazelle Billigt Cykeltøj, var inficeret med en ny type coronavirus-lungebetændelse under UAE-runden. Strahov, 24, er stadig på et hospital i UAE og venter på yderligere behandling. Det er værd at nævne, at Strahov var den første driver, der officielt blev diagnosticeret med ny krone lungebetændelse. Ser frem til en hurtig bedring og har ikke nogen indflydelse på din karriere.

Den 12. marts bekræftede den colombianske sprinter Fernando Gaviria, iført UAE UAE Team Emirates Cykeltrøje, hans nye kronetestresultat var positivt. Driveren har været ude af syne, siden UAE blev tvunget til at afslutte tidligt i slutningen af ​​sidste måned. Gaviria, Emirates-flåden og tre andre eskadroner blev karantæne på hotellet i to uger, mens de blev testet af sundhedsmyndighederne. I går postede han efterfølgende en video, der bekræfter diagnosen.

Populære produkter